Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Alle kaffebønner

Økologiske kaffebønner

I vores kaffe sortiment har vi kun økologiske kaffebønner. Vores kaffeudvalg består af bønner fra det meste af ækvatorbæltet, hvor en stor del af kaffebønnerne i verden bliver dyrket. Vi vil gerne tilbyde specialkaffe af høj kvalitet men også produceret med omtanke for miljø og mennesker. Muus Kaffe har ofte kaffebønner på lager fra: Peru, Colombia, Guatemala, Brasilien, Sidamo m.fl.

Friskristet kaffe

Alt vores kaffe er friskristet, det vil sige, at vi rister pr. ordre vi modtager. Derfor er din kaffe oftest ristet på dagen det afsendes eller dagen før. Friskristede kaffebønner har en fantastisk smag, og det er ofte muligt at fornemme nogle af kaffebønnernes smagsnoter. Vi rister alt vores kaffe på en Giesen Coffee Roaster, som er en hollandsk kafferister, der er kendt for sine høje kvalitet. Vil du gerne vide mere om risteriet, kan du læse nærmere her. og er du interesseret i at kigge forbi risteriet, har vi åbent i risteriet på Gjøl fredage kl. 15-17. I åbningstiden kan i se Linette riste rå grønne kaffebønner til de får den brunlige nuance. Det tager 11 – 18 min. at riste et kaffe badge, afhængigt af hvilken risteprofil bønnerne skal have.

Lysristet kaffe

Vi har også lysristede kaffebønner i vores sortiment. Lysristede kaffebønner er kendetegnet ved deres syrlige, blomstrede og frugtige smagsnoter. Vi har fået en del henvendelser om lysristede kaffebønner, derfor har vi nu introduceret en lysristet kaffe smagspakke med 4 forskellige lysristede bønner. Vores lysristede sortiment tæller bl.a.: Lysristet Sidamo, Lysristet Guatemala og Lysristet Honduras. 

Mellemristet kaffe

De bedstsælgende kaffebønner i risteriet er de mellemristede. Disse bønner er ristet i 11-13 min. og har udviklet mere sødme, der giver en afbalanceret smag. Nogle af de mest populære mellemristede kaffer vi har er Gjøl Kaffen, Colombiansk Kaffe, Brasiliansk kaffe og kaffe fra Peru. 
Vi har sammensat en mellemristet kaffe smagspakke, med 4 af vores mest solgte mellemristede kaffer, som kan findes lige her.

Espresso Kaffebønner

Mørkristede kaffebønner med dybere og mørkere smagsnoter. Vores espresso kaffebønner er ristet i 15 – 18min. afhængigt af bønnen. Vi har espresso kaffebønner fra Brasilien og Peru.

Vis mere