Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Espresso

Espresso kaffebønner

Espresso kaffe er mørkristede bønner, der er blevet ristet i længere tid, og derfor har udviklet dybere smagsnoter. Espresso kaffebønner er faktisk de samme kaffebønner, som man anvender til lysristning og mellemristning. Forskellen ligger i risteprofilen, og hvordan kaffebønnerne er ristet. Hos Muus Kaffe er vi store tilhængere af brasiliansk espresso og espresso fra Peru, da vi finder disse kaffebønner meget velegnede til en god espresso.

Mørkristede kaffebønner

Mørkristede kaffebønner er de hele kaffebønner, som vi anvender til espresso kaffe. De mørkristede kaffebønner vi har i kafferisteriet er alle økologiske. Hele espresso bønner har intense og dybe smagsnoter, som giver en velsmagende og fyldig espresso med god crema. Mørkristede kaffebønner kan dog også sagtens bruges til en god filterkaffe eller stempelkaffe, hvis man er til en mørkere kaffe med dybe noter.

Frisk espresso kaffe

Frisk espresso kaffe til fuld automatisk espresso maskine. En rigtig god espresso starter som udgangspunkt med lækre special kaffebønner, det vil sige kaffebønner med en cupping score på over 80. En lækker espresso kræver også en meget fin formalingsgrad af kaffebønnerne for at få den rette smag frem i bønnerne.

Hvordan brygger man espresso?

Der er et hav af gode teorier og variationer til brygning af den helt perfekte espresso. Espresso brygning er en meget traditionsrig bryggemetode, og det er samtidig en af de mere avancerede bryggemetoder også. Derfor er der mange, som finder espresso brygning en mere teknisk udfordring at gå i dybden med. Den gode espresso er derfor en meget individuel oplevelse, derfor anbefaler vi, at du prøver dig frem ind til du finder den gode espresso for dig.

Vis mere
http://cookie-script.com/s/.js