Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Kaffebrygning

Kaffebrygning Udstyr

Vi har et nøje udvalgt sortiment af kaffebrygning udstyr fra AeroPress, Hario og Chemex, som er nogle mærker vi selv bruger i risteriet til kaffebrygning. Vi har fokuseret på de mest klassiske modeller indenfor nogle af de mest populære kaffebryggere, så vi her kan tilbyde et spændende udvalg.

Kaffe gaveideer

Kaffebryggere er også tit en populær gaveidé til de kaffeinteresserede. Gode kaffe gaveidéer kunne bl.a. være en Hario V60 Range Server 02 sammen med Hario V60 Dripper 02. Hvis man vil prøve en helt anderledes kaffe smagsoplevelse anbefaler vi altid at give sig i kast med AeroPress kaffebrygger, da AeroPress er kendt for en lækker smag uden bitterhed. Er man glad for design og stilfyldt indretning så er en Chemex kaffebrygger et musthave. Med sit elegante design er en Chemex kaffebrygger en udstilling i sig selv på køkkenhylden, og denne bryggemetode udgør en god variation til den klassiske stempelkaffe, der ofte serveres for gæster.

Hario v60 Kaffebrygger

Hario V60 kaffebrygger er en meget populær pour over bryggemetode, som giver mulighed for at følge med i kaffebrygningen. Hario V60 navnet kommer fra vinklen på tragten, der er ca. 60 grader. Pour over metoden giver mulighed for at skabe variation i kaffebrygningen, selvom det kan synes som en relativt simpel bryggemetode. Med Hario V60 er det nemt at holde styr på kaffens gennemløbstid og i samspil med Hario kaffefiltre tilføres meget lidt bismag til kaffen. Hario V60 fåes i et hav af varianter efterhånden, og her på hjemmesiden kan du finde et par af de klassiske modeller, som f.eks. Hario V60 Range Server 02, Hario V60 Dripper 02 og  Hario V60 kaffefilter 02.

Chemex 6-kopper

Chemex 6-kopper er også en sikker vinder i pour over genren. Chemex er en af de mest klassiske modeller indenfor pour over kaffebrygning og går faktisk helt tilbage til 1940’erne. Bryggemetoden til Chemex er let at anvende og smagen rigtig god også. Med Chemex stilfyldte design og trækrave er det samtidig en kaffebrygger, der tager sig flot ud på fleste køkkenhylder. Her i risteriet forhandler vi Chemex 6 kopper og Chemex kaffefiltre. Chemex kaffefiltre er også kendetegnet ved at indeholde meget lidt bismag, så kaffens smagsnoter får mulighed for at træde endnu mere i karakter uden smagspåvirkning.

AeroPress A80 og AeroPress Go

AeroPress udmærker sig ved at være en bryggemetode der giver en super lækker smag og indeholder meget få bitterstoffer. AeroPress kombinerer bryggemetoderne fra espresso og stempel med en hurtig gennemløbstid, som sikrer en færdigbrygget kaffe med fantastisk smag. AeroPress A80 er en af de mest velkendte kaffebryggere fra AeroPress imens AeroPress Go er kendetegnet ved at være let at have med på farten.

Vis mere