Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Mellemristet

Mellemristet kaffe

Vi har et godt udvalg af mellemristet kaffe fra Guatemala, Honduras, Peru, Colombia, Sidamo, Brasilien mfl. De hele kaffebønner ristes i ca. 11-13 min. afhængigt af kaffebønnen. Vi rister slow-roast, som er en ristemetode, hvor kaffebønnerne har flere af deres originale smagskarakteristikaer. En af de mest almindelige risteprofiler er den mellemristede kaffe, og det er en risteprofil, der falder i rigtig manges smag

Hele økologiske kaffebønner

Alle vores kaffebønner i risteriet er økologiske, og vi har et stort udvalg af mellemristede kaffebønner. En populær kaffebønne til den mellemristede profil er især vores mellemristede kaffe fra Peru – Jaen, Peru – Diamante Verde og mellemristet colombiansk kaffe. Mange foretrækker den mellemristede kaffe fordi, at kaffen har en blød og rund smag. Vores kaffe er 100 % Arabica kaffebønner.

Formalet mellemristet kaffe

Foretrækker du at få din mellemristede kaffebønner formalet, maler vi gerne kaffebønnerne til din foretrukne bryggemetode. Vi maler kaffebønnerne til stempelkaffe eller filterkaffe. Med formalede kaffebønner er du hurtigt i gang med kaffebrygningen, og du kan hurtigt nyde smagen af en god mellemristet arabica kaffe.

Specialkaffe fra eget kafferisteri

Specialkaffe er kaffebønner med en cupping score på over 80. En høj cupping score vidner om at kaffebønnerne er af god kvalitet. Hos Muus Kaffe har vi kun kaffebønner i vores sortiment med en cupping score på over 80. Muus Kaffe er et lokalt kafferisteri på Gjøl, der blot ligger 25 km. fra Aalborg. Vi har siden sommeren 2021 indkøbt Arabica kaffebønner og ristet dem på vores Giesen Coffee Roaster. Vi er en lille familie virksomhed, som brænder for rigtig god kaffe.

Vis mere