Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Sæsonkaffe

Sæsonkaffe i kafferisteriet på Gjøl

Sæsonkaffe til årets skiftende tider! Vi er altid meget begejstrede for de skiftende årstider, de giver os nemlig rig mulighed for at eksperimentere med forskellige risteprofiler og kaffe bønner. Vi har til hver sæson ofte en ny kaffe klar: Julekaffe, Påskekaffe, Halloween Kaffe, Far’s Kaffe, Mor’s Kaffe og som tiden går – forhåbentligt mange flere nye kaffe varianter. Al sæsonkaffe er økologiske kaffe bønner, og under hver enkel kaffe kan det nærstuderes, hvilke smagsnoter de forskellige kaffe varianter indeholder.

Julekaffe og Kaffe Adventskalender

En af de største højtider i kafferisteriet på Gjøl er naturligvis juletiden. I juletiden har vi hvert år en gourmet julekaffe klar samt en kaffe adventskalender. Vores julekaffe har ofte smagsnoter af mandler, mørk chokolade og disse kaffebønner har altid en mellemristet risteprofil. I kaffe adventkalenderen kigger vi på de kaffe bønner, som har været mest populære de seneste par måneder, og sammensætter en adventskalender af nogle lækre special kaffebønner.

Den første sæsonkaffe: “Spooky Bean” Halloween Kaffe

Vores allerførste sæsonkaffe i risteriet var “Spooky Bean”, som er den kaffe vi har til Halloween. Derfor er Spooky Bean en meget speciel kaffe for os personligt i risteriet. Muus Kaffe startede op i sommeren 2021, og den første “højtid” vi oplevede med kafferisteriet var Halloween. Derfor er det en storfavorit hvert år, når vi nærmer os efteråret og oktober.

Relevante (kaffe) datoer 2023:

Vi prøver hvert år at følge tiderne med nye kaffe varianter, og vi stræber efter cirka at have de forskellige sæsonkaffer online på muuskaffe.dk på følgende tidspunkter:

Påskekaffe – Søndag d. 26. Marts 2023

Mor’s Kaffe – Mandag d. 1. Maj 2023

Far’s Kaffe – Søndag d. 21. Maj 2023

Halloween Kaffe – Søndag d. 15. Oktober 2023

Kaffe Adventskalender – Søndag d. 5. november 2023

Julekaffe – 1. Søndag i Advent 2023

Vis mere
http://cookie-script.com/s/.js