Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Espresso smagspakke

Espresso smagspakke med 4 forskellige gourmet kaffebønner. En spændende espresso smagspakke sammensat af lækre økologiske kaffebønner fra Peru, Colombia, Brasilien og Sidamo. 100 % Arabica.

275,00 kr.835,00 kr.

Espresso smagspakke med 4 gourmet kaffer

Espresso smagspakke med velsmagende kaffebønner fra Sidamo, Peru, Brasilien og Colombia. I denne varierede smagspakke bliver du mødt af 4 mørkristede kvalitets kaffebønner. Bønnerne i smagspakken er alle mørkristede kaffebønner med en cupping score på over 80. Dette sikrer nogle lækre kaffebønner af høj kvalitet. Vi har også sammensat en lysristet og en mellemristet smagspakke, som du kan finde lige her: Lysristet smagspakke / Mellemristet smagspakke.
Læs mere om de forskellige special kaffebønner nedenfor:

Espresso Peru Diamante Verde | Fair Trade Organic

Denne velsmagende kaffe fra Peru er både fairtrade og økologisk. Kaffebønnerne er dyrket i regionerne: Soritor, Moyobamba og San Martín i Peru. Espressoen har dybe smagsnoter af chokolade og karamel samt en afbalanceret smag. Kaffen har en cupping score på 83. (Læs mere om hvad cupping score er i vores FAQ lige her) Kaffebønnerne er dyrket i en højde på 1.100-2.000 over havets overflade, og bønnevariationerne tæller nogle af de mest populære og velsmagende arabica variationer: Typica, Caturra, Bourbon og Pache. Kombinationen af disse bønner skaber en harmonisk espresso. Bearbejdningsprocessen af bønnerne er fully washed og soltørret.

Espresso Colombia Supremo | Organic

Denne colombiansk espresso har cremede smagsnoter af mælkechokolade med en cupping score på 83. I Colombia høstes kaffen marts-august / oktober-januar. Bearbejdningsprocessen på denne kaffebønne er vasket.

Disse kaffebønner er af variationen Caturra, som er en naturlig mutation af bourbon bønnen. Caturra kaffebønnen blev første gang opdaget i Brasilien i 1915-1918. Kaffeplanten er kendetegnet ved at være mindre end andre kaffeplanter, dette har gjort denne variation til meget populær colombiansk kaffebønne, da den også producerer en god mængde kvalitetsbønner også.

Espresso Brasilien | Ara Organic

Økologisk Espresso fra Brasilien. Ara Organic har dybe smagsnoter af chokolade, karamel og mandler. Kaffebønnerne har en cupping score på 84, og er dyrket i delstaten Minas Geraís i Brasilien. Bearbejdningsprocessen af bønnerne er natural. Bønnerne kommer fra den bæredygtige kaffefarm Fazenda Dutra.  Fazenda Dutra er drevet af brødrene Ednilson og Walter, som overtog kaffefarmen, da deres far Zeca gik bort i 1999. Farmen drives på moderne vis med hensyn til miljø og mennesker. De har bl.a. installeret 51 solcellemoduler, der genererer 18,400 kW om året. Målet på kaffefarmen i Brasilien er at være selvforsynende, og det planlægges at installere 800 moduler yderligere. Dette er blot et enkelt ud af mange tiltag, farmen har gjort sig i de seneste år.

Espresso Sidamo | Etiopiske Kaffebønner

Oplev en spændende kaffebønne med Organic Sidamo Espresso, som er en velsmagende mørkristet bønne fra Etiopien. Kaffebønnerne er af Arabica varianten Heirlooms. Sidamo Espresso er dyrket i vulkansk jord i en højde på 1.850 – 1.950 M.A.S.L. (Meters above sea level). 100 % Arabica.

Økologisk Espresso Smagspakke

Vi opdaterer løbende de forskellige espresso smagspakker, når vi får nye kaffebønner hjem. Følg med på de sociale medier, når vi får nye kaffebønner hjem:
Instagram: @muuskaffe /Facebook: Muus Kaffe