Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Far’s Kaffe – Ikke på lager

Fars dags gave idé 2023: En lækker økologisk espresso med noter af chokolade og karamel. Kun tilgængelig i en kort periode op til fars dag. 100 % Arabica.

69,00 kr.209,00 kr.

Fars dag gave

Fars dags gave der taler til sanserne. Mørkristede kaffebønner fra Peru er en lækker smagsoplevelse med sine dybe smagsnoter af chokolade og karamel. En friskristet kaffeoplevelse til alle fædre, der skal forkæles på fars dag d. 5. juni 2022. Alle vores kaffer er 100 % Arabica kaffebønner med en cupping score på over 80, hvilket sikrer dig en kvalitetskaffe. Så hvad giver man på fars dag? Vi foreslår gode nyristede kaffebønner, der kan bruges til både stempelkaffe, filterkaffe eller selvfølgelig til espresso maskinen.

Gaveidé fars dag

Der er mange gode gaveidéer til fars dag, og som kafferisteri kan vi jo kun anbefale økologiske kaffebønner til dagen. 86 % af danske mænd drikker kaffe og det gennemsnitlige daglige indtag er 3-4 kopper om dagen. (Sundhed.dk)
Derfor er der god chance for at din kære far også har en forkærlighed for lækker gourmetkaffe. Giv en fars dag gave han sent vil glemme, giv en smagsoplevelse med far’s kaffe.

Last minute gave fars dag?

Vi kender det alle sammen, hverdagen er travl, børnene skal passes, hunden skal luftes, dagene flyver og pludselig er det dagen før fars dag d. 5. juni, og man har desværre ikke fået fundet en gave. Heldigvis kan du stadig glæde din far med et gavekort til god kaffe, så han selv kan bestille lige den kaffe han går og drømmer om. Vi har et bredt udvalg af kaffe smagspakker og mellemristede økologiske kaffebønner, så mon ikke også der er noget, der falder i din fars smag.

Hvad giver man sin far til fars dag?

Hvad med far’s kaffe til kun 69 kr. for 250 g? Far’s kaffe er en skøn specialkaffe, vi kun sælger i en kort periode hvert år omkring fars dag. I år er far’s kaffe mørkristede kaffebønner, der kan bruges til espresso, filterkaffe, stempelkaffe og lign. Er din far rigtig kaffe entusiast, er han også mere end velkommen til at kigge forbi risteriet her på Gjøl hver fredag kl. 15-17 i vores åbningstid, hvor der er god mulighed for at se, hvordan man rister kaffe. Se evt. mere på Facebook: Muus Kaffe eller Instagram: @muuskaffe