Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Gjøl Kaffen

En delikat smagsoplevelse af chokolade med en rund og blød eftersmag. En dejlig kaffe til enhver lejlighed. 100 % Arabica.

69,00 kr.209,00 kr.

Økologisk specialkaffe fra lokalt kafferisteri

Økologisk specialkaffe: Gjøl Kaffen. En af vores mest populære kaffer i risteriet. Muus Kaffe er et blend af friskristede kaffebønner fra Colombia og Guatemala. Gjøl kaffen er også en specialkaffe, da alle kaffebønnerne har en cupping score på over 80. Denne mellemristede gourmetkaffe er økologisk og 100 % Arabica kaffebønner. Da vi i 2021 åbnede Muus Kafferisteri på Gjøl i Nordjylland var Gjøl kaffen vores første blend, og der gik mange timer med at smage frem og tilbage på forskellige kombinationer af risteprofiler og kaffebønner ind til vi fandt den helt rette sammensætning. Siden hen har Gjøl kaffen været en fast del af sortimentet i det nordjyske risteri, og det er i dag en af vores mest solgte kaffevarianter. Kaffebønnerne er mellemristede og karakteriseret med en blød og rund smag.

Om Gjøl

Gjøl er en by i Jammerbugt Kommune, som ligger naturskønt placeret lige ned til Limfjorden. På Gjøl bor der ca. 1.000 indbyggere, så byen er nærmere en lille landsby, hvor de fleste kender hinanden. I nærområdet er der meget skov og natur, og den nærmeste storby er Aalborg, hvor der er ca. 20-25 min. kørsel i bil. Gjøl ligger også i nærheden af sommerhusområderne i Blokhus, Rødhus og Løkken.

Nyristet specialkaffe fra risteriet på Gjøl

Følg løbende med på vores sociale medier, når vi får nye kaffebønner hjem.
Instagram: @muuskaffe / Facebook: Muus Kaffe