Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Spooky Bean Halloween Kaffe – Ikke På Lager

En uhyggeligt god kaffe! Spooky Bean er tilbage hvert år i oktober, som vores sæsonkaffe til Halloween. Spooky bean er en lækker mellemristet kaffe med kant og fylde. 100 % Arabica.

69,00 kr.209,00 kr.

Halloween Kaffe 2022

Halloween kaffe er en af årets sæsonkaffer i risteriet. En lækker friskristet kaffeoplevelse med kant og fylde. Spooky Bean består af økologiske kaffebønner og 100 % Arabica. Risteprofilen ligger i den mørke ende af den mellemristede profil, men kaffebønnerne er ikke hårdt nok ristet til at man kan kalde det for en mørkristet kaffe. Du kan se vores fulde udvalg af mellemristede kaffebønner her. Vil du gerne prøve flere forskellige kaffebønner, har vi både lysristede og mellemristede kaffe smagspakker, som kan findes lige her.

En uhyggeligt god efterårskaffe til Halloween

Halloween er en af årets (u)hyggeligste tider! Man laver græskar, klæder sig ud og nyder et godt gys. Som inspiration til Halloween menuen har vi tilføjet Spooky Bean til kaffe sortimentet. Som dagene bliver kortere og koldere i efterårets tid trækker vi os mere indendørs for at nyde den velkendte danske hygge i form af kaffe aftaler, café besøg, brætspil, serier i tv’et og andre selskablige aktiviteter, der hører efteråret til. Mange nyder også efterårsaktiviteter som f.eks. gåture i skoven, museumsbesøg eller måske starte en ny hobby. Mulighederne er mange for at nyde godt af den mere stille tid i efteråret, gå ned i gear, reflektere og nyde efteråret i godt selskab over en god kop kaffe.

Hvad kan man lave om efteråret?

Hvad med en kaffe smagning? Prøv en af vores kaffe smagspakker til enten lysristede eller mellemristede kaffebønner og afhold en kaffe smagningssøndag, hvor man i godt selskab smager på 4 forskellige kaffebønner. Man kan også prøve kræfter med blindsmagning, og se om der kan findes en fælles favorit. Man kan også eksperimentere med stempelkaffe vs. filterkaffe, og skulle man have en espresso maskine, så kan man jo passende lave en lille konkurrence i latte art.

Spooky Bean Halloween Kaffe

Hvornår er der ny sæson kaffe? Spooky Bean er tilbage hvert år i oktober. Følg med på de sociale medier, og se hver gang vi deler nye sæsonkaffer i risteriet. Vi brænder for at eksperimentere med risteprofiler og sammensætning af forskellige kaffebønner. Hver gang vi laver en ny sæsonkaffe, er der altid spændende at se, hvilke smagsnuancer man kan fremhæve med de forskellige bønner.
Instagram: @muuskaffe / Facebook: Muus Kaffe