Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Hario V60 Range Server 01

Hario V60 Range Server 01 er en elegant kaffe serveringskande, der kan bruges sammen med Hario V60 dripper 01 til kaffebrygning

199,00 kr.

2 på lager

Hario V60 Range Server 01

Hario V60 Range Server 01 er en elegant kaffe serveringskande, der kan bruges sammen med Hario V60 dripper 01 til kaffebrygning. Med Hario V6 Range Server 01 kan man undervejs i brygningen følge med i hvordan kaffen “blomstrer”. Bryggemetoden er også det man kender som pour over, der giver god mulighed for variation og kontrol i kaffebrygningen. Denne serveringskande er til 360 ml. svarende til ca. 1-2 kopper.

Kaffebrygning med Hario V60 01

Kaffebrygning med Hario er hos os i risteriet altid en fornøjelse. Vi anvender en formalingsgrad af kaffebønnerne, hvor de malede kaffebønner har en konsistens, der ligger tæt på en klassisk formalingsgrad til filterkaffe. Det gør de fordi, at filterkaffe i teorien også er pour over, og derfor skal kaffebønnerne være malet relativt fint (Lidt som sandkorn). Vandet er nemlig ikke i kontakt med kaffebønnerne i så lang tid, som ved f.eks. kaffebrygning på en stempelkande.

Når man handler kaffe der skal bruges til Hario V60 på muuskaffe.dk, så anbefaler vi at vælge formalingsgrad “filterkaffe”, og tilføje en bemærkning ved checkout, om at kaffebønnerne skal anvendes til Hario V60. Så er vi opmærksomme på at de malede kaffebønner får den konsistents, vi anbefaler. Det er dog altid en smagssag, hvor groft/fint man gerne vil have sine kaffebønner til bestemte bryggemetoder, derfor anbefaler vi altid at anskaffe sig en kaffekværn og selv eksperimentere sig frem med hele bønner. På den måde finder man også opskriften på sin helt egen signatur kaffe. Hvis du er på udkig efter en god kaffekværn kan vi anbefale Wilfa kaffekværn CGWS130B.

Hario V60 Range Server 01 produktdetaljer:

Produktet indeholder: 1 stk. glaskande og 1 stk. låg
Kompatibel med andre produkter fra V60-serien fra Hario.
Heatproof glass
Kan gå i opvaskemaskinen og mikrobølgeovnen (Se yderligere instrukser for sikker brug i indlægssedlen fra Hario)
Indeholder glas låg med indvendig grå kant.
Produktnr. fra Hario: XGS-36TB-EX

Andet udstyr til kaffebrygning:

Hario V60 dripper 01
Hario kaffefilter 01