Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Hario V60 Range Server 02

Hario V60 Range Server 02 er en tidløs kande, der anvendes sammen med Hario V60 dripper 02 til kaffebrygning. Denne kande indeholder ca. 2-5 kopper. Se flere produktspecifikationer nedenfor.

219,00 kr.

2 på lager

Hario V60 Range Server 02

Hario V60 Range Server 02 er en tidløs kande, der anvendes sammen med Hario V60 dripper 02 til kaffebrygning. Kaffebrygning med Hario V6 Range Server 02 giver mulighed for aktivt at kunne følge med i kaffebrygningen. Bryggemetoden man anvender er den klassiske pour over, som gør kaffebrygning til lidt af et show for de kaffeinteresserede. Denne serveringskande er til 600 ml. svarende til ca. 2-5 kopper.

Kaffebrygning med Hario V60 02

Kaffebrygning med Hario er hos os i risteriet altid en fornøjelse. Vi anvender en formalingsgrad af kaffebønnerne, hvor de malede kaffebønner har en konsistens, der ligger tæt på en klassisk formalingsgrad til filterkaffe. Det gør de fordi, at filterkaffe i teorien også er pour over, og derfor skal kaffebønnerne være malet relativt fint (Lidt som sandkorn). Vandet er nemlig ikke i kontakt med kaffebønnerne i så lang tid, som ved f.eks. kaffebrygning på en stempelkande.

Når man handler kaffe der skal bruges til Hario V60 på muuskaffe.dk, så anbefaler vi at vælge formalingsgrad “filterkaffe”, og tilføje en bemærkning ved checkout, om at kaffebønnerne skal anvendes til Hario V60. Så er vi opmærksomme på at de malede kaffebønner får den konsistents, vi anbefaler. Det er dog altid en smagssag, hvor groft/fint man gerne vil have sine kaffebønner til bestemte bryggemetoder, derfor anbefaler vi altid at anskaffe sig en kaffekværn og selv eksperimentere sig frem med hele bønner. På den måde finder man også opskriften på sin helt egen signatur kaffe. Hvis du er på udkig efter en god kaffekværn kan vi anbefale Wilfa kaffekværn CGWS130B.

Hario V60 Range Server 02 produktdetaljer:

Produktet indeholder: 1 stk. glaskande og 1 stk. låg
Kompatibel med andre produkter fra V60-serien fra Hario.
Heatproof glass
Kan gå i opvaskemaskinen og mikrobølgeovnen (Se yderligere instrukser for sikker brug i indlægssedlen fra Hario)
Indeholder glas låg med indvendig grå kant.
Produktnr. fra Hario: XGS-60TB-EX

Andet udstyr til kaffebrygning:

Hario V60 dripper 02
Hario kaffefilter 02