Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Julekaffe – Ikke På Lager

Økologisk julekaffe med smagsnoter af mandler, chokolade og karamel. 100 % Arabica.

69,00 kr.209,00 kr.

Julekaffe 2022

Vi er igen i år klar med en velsmagende julekaffe. Traditionen tro har vi kun økologiske kaffebønner på hylderne, og julekaffen 2022 er ingen undtagelse. Disse friskristede kaffebønner har en cupping score på over 80, hvilket betyder at kaffebønnerne kvalificerer sig som special kaffebønner. Kaffebønnerne er mellemristede og har lette smagsnoter af karamel, mandler og chokolade. Du kan vælge mellem 250 g, 500g eller 1 kg. friskristede bønner. Vi maler naturligvis også gerne bønnerne, så de passer til din foretrukne bryggemetode. Vi maler kaffebønnerne til: Stempelkaffe eller filterkaffe, men der kan selvfølgelig også altid vælges hele bønner. Kan du ikke få nok af julehygge og jule kaffebønner? Så har vi faktisk sammensat en kaffe adventskalender, så du kan forkæle dig selv eller en du holder af. Adventskalenderen kan findes lige her. 

Økologisk julekaffe fra lokalt kafferisteri på Gjøl

Leder du efter den perfekte værtindegave? Så kunne en julekaffe være et godt bud! I Danmark drikker vi rigtig meget kaffe, så chancerne er at en god økologisk kaffe kunne falde i god jord til julefrokosten eller de andre julearrangementer i 2022. Julen er en hyggelig tid, hvor vi drager omsorg for hinanden, derfor er der mange hyggelige stunder, hvor kaffen kan være samlingspunkt. I kafferisteriet på Gjøl starter vi så småt med at gøre klar til jul allerede i oktober, og efter Halloween vil du hurtigt kunne finde både adventskalender og årets julekaffe på kafferisteriets hjemmeside. Vi er rigtig glade for sæsonkaffer, og derfor har vi året rundt altid forskellige sæsonkaffer på hylderne. Se vores udvalg af sæsonkaffer lige her. 

Mandelgave og gaveidé til pakkespil

Der er mange gode gaveidéer til mandelgaven og pakkespillet. Man kan hurtigt få vundet en helt del juleslik og chokolade, så hvorfor ikke supplere med noget friskristet kaffe til de heldige vindere også? Vores kaffebønner er altid 100 % Arabica bønner.

Køb årets julekaffe fra et lokalt kafferisteri

Følg med på de sociale medier, når vi frigiver årets jule kaffebønner.
Instagram: @muuskaffe /Facebook: Muus Kaffe