Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Kaffe Adventskalender – Ikke På Lager

Kaffe adventskalender 2022 med 4 nøje udvalgte special kaffebønner. Alle kaffebønnerne er økologiske og 100 % Arabica bønner – samtidig er hele 3 af kaffebønnerne også fairtrade. Vi har sammensat dette års adventskalender af mellemristede kaffebønner som udmærker sig ved en blød og rund smag med nuancerede smagsnoter.

1. Advent Brasilien (Organic)
2. Advent Peru (Fairtrade Organic)
3. Advent Mexico (Fairtrade Organic)
4. Advent: Indonesien (Fairtrade Organic)

Læs mere om de forskellige kaffebønner i beskrivelsen nedenfor:

275,00 kr.835,00 kr.

Kaffe Adventskalender 2022

Så er vi klar med Muus Kaffe’s bud på årets kaffe adventskalender. Årets adventskalender består af 4 velsmagende kaffebønner fra Indonesien, Peru, Brasilien og Mexico. I denne nuancerede kaffe adventskalender bliver du mødt af 4 mellemristede special kaffebønner. Bønnerne i adventskalenderen er alle kaffebønner med en cupping score på over 80, derfor er kaffebønnerne i kategorien specialkaffe. Læs mere om de forskellige special kaffebønner nedenfor:

1. Advent | Brasilien | Ara Organic

Økologiske kaffebønner fra Brasilien. Ara Organic har smagsnoter af chokolade, karamel og mandler. Kaffebønnerne har en cupping score på 84, og er dyrket i delstaten Minas Geraís i Brasilien. Bearbejdningsprocessen af bønnerne er natural. Bønnerne kommer fra den bæredygtige kaffefarm Fazenda Dutra. Farmen drives på moderne vis med hensyn til miljø og mennesker. De har bl.a. installeret 51 solcellemoduler, der genererer 18,400 kW om året. Målet på kaffefarmen i Brasilien er at være selvforsynende, og det planlægges at installere 800 moduler yderligere. Dette er blot et enkelt ud af mange tiltag, farmen har gjort sig i de seneste år.

2. Advent | Peru Diamante Verde | Fair Trade Organic

Denne velsmagende kaffe fra Peru er både fairtrade og økologisk. Kaffebønnerne er dyrket i regionerne: Soritor, Moyobamba og San Martín i Peru. Kaffebønnerne har lækre smagsnoter af chokolade og karamel samt en afbalanceret smag. Kaffen har en cupping score på 83. (Læs mere om hvad cupping score er i vores FAQ lige her) Kaffebønnerne er dyrket i en højde på 1.100-2.000 over havets overflade, og bønnevariationerne tæller nogle af de mest populære og velsmagende arabica variationer: Typica, Caturra, Bourbon og Pache. Kombinationen af disse bønner skaber en harmonisk kaffe. Bearbejdningsprocessen af bønnerne er fully washed og soltørret.

3. Advent | Mexico | Fronterizo Sierra, Chiapas | Fairtrade Organic

Mexico kaffe dyrket i Fronterizo Sierra Region, Chiapas. Bønnerne har en cupping score på 84,75 og smagsnoter af karamel, nødder, mandarin og nougat. 100 % Arabica. Kaffecooperativet PROCAFEM blev grundlagt i 2002 og tæller 456 medlemmer. Deres mission er at producere høj kvalitetskaffe og samtidig bevare området omkring Motozintla. PROCAFEM består af en mindre gruppe landmænd omkring Siera Madre bjergkæden, der huset en bred variation af planter og dyr. Cooperativet fokuserer på bæredygtig kaffe. PROCAFEM har 900 hektar, hvor der dyrkes 6 forskellige varianter af kaffebønner: Oro, Azteca, Sarchimor, Costa Rica 95, Marsellesa, Catimor og Bourbon. Kaffen er certificeret organic og fairtrade.

4. Advent |Indonesien – Sumatro Gayo Mandheling | Fairtrade Organic

Indonesien kaffe dyrket i regionen Aceh Tengah, hvor den nærmeste by er Takengon. Bønnerne har en cupping score på 84,5 og smagsnoter af karamel, brunt sukker og vanilje. Aceh Tengah er beliggende nær bjergkæden Bukit Barisan, der løber langs øen Sumatra – også kendt som Gayo Highlands regionen, opkaldt efter den etniske gruppe Gayo. Området er meget velegnet til kaffedyrkning på grund af højden på 1,350-1,600 meters samt den naturlige vulkanske muld med intakte naturlige skov arealer nært ved. Denne FTO-certificerede (Fairtrade and organic) kaffe kommer fra Gayo Lauser Antara Cooperative, der blev dannet i 2015. Kooperativet består af 466 kaffe farme medlemmer.

Økologisk Kaffe Adventskalender

En lækker økologisk kaffe adventskalender – følg med på sociale medier, når vi året rundt deler nye sæsonkaffer.
Instagram: @muuskaffe /Facebook: Muus Kaffe