Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Lys Guatemala Kaffe Huehuetenango

Økologiske kaffebønner dyrket i Huehuetenango med en cupping score på 84,5. Lyse smagsnoter af vanilje og mandarin. 100 % Arabica.

69,00 kr.209,00 kr.

Lys Guatemala kaffe | Økologiske kaffebønner fra Huehuetenango

Lys Guatemala kaffe fra regionen Huehuetenango. Kaffebønnerne er dyrket i et mildt og varmt klima i en højde på 1.500 – 2.000 M.A.S.L. Bønnevarianterne består af Caturra og Catuai. Bønnerne høstes hvert år mellem december og marts, og bearbejdningsprocessen af bønnerne er vasket. Når man taler om kaffe fra Guatemala er det svært at komme uden om specialkaffe dyrket i Huehuetenango. Området er kendt for at have nogle af de højeste ikke-vulkanske bjerge i Central Amerika, og i disse højtliggende områder dyrkes kaffebønner af rigtig fin kvalitet. Disse lysristede kaffebønner har en cupping score på 84,5 og smagsnoter af mandarin og vanilje.

Guatemala er et velkendt land, når det kommer til gourmetkaffe. Landet er kendt for at producere en bred variation af specialkaffe, hvor bønnerne kan smage meget forskelligt pga. det alsidige klima Guatemala er hjemsted for fra region til region. Det der især kendetegner kaffebønner fra Huehuetenango er at det er dyrket i højden, hvilket bidrager til en kompleks kaffe og i netop denne kaffe en afbalanceret kombination af sødme og syre. Andre mellemristede kaffebønner i risteriet kunne være: Ara Organic eller Peru Diamante Verde. Guatemala er et velkendt land som kaffeproducent. På verdensplan  har Guatemala de seneste par år placeret sig på listen som nr. 9 – 11 med eksport af kaffe. Verdens største kaffeproducent er i dag Brasilien.

Kaffespecifikationer

Coffee type: Arabica
Quality: SHB + EP
Harvest Time: December – March
Harvest Method: Picking
Varieties: Caturra og Catuai
Processing: Washed
Soil type: Volcanic Soil
Irrigation: Natural rainfail
Certificate: Organic

Cupping score: 84,5
Acidity: 6
Body: 7
Flavour: 7

Lysristede kaffebønner fra Guatemala

Følg løbende med på vores sociale medier, når vi får nye kaffebønner hjem fra Guatemala. Muus Kaffe er både på Instagram og Facebook.
Instagram: @muuskaffe /Facebook: Muus Kaffe

http://cookie-script.com/s/.js