Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Lys Papua New Guinea Kaffe

Økologisk kaffe dyrket ved Jimi River, Jiwaka. Bønnerne har en cupping score på 84,25 og blomstrede smagsnoter. Bønnevarianterne tæller Blue Mountain, Bourbon og Typica. 100 % Arabica. 

69,00 kr.209,00 kr.

Papua New Guinea Kaffe

Papua New Guinea kaffe dyrket ved Jimi River, Jiwaka. Økologiske kaffebønner dyrket i en højde på 1.600 – 1.900 M.A.S.L. Bearbejdningsprocessen af bønnerne er fully-washed.

Økologiske kaffebønner fra Papua New Guinea

Mellem Western Highlands og Chimbu ligger Jiwaka i den frodige dal formet af Waghi floden. I området er kaffe og te er 2 af de store ressourcer for indbyggerne. I det smukke landskab vokser kaffebønnerne i et varmt og fugtigt klima under skygge, hvilket giver en langsom og kompleks modning af kaffebær.

Jimi River Coffee network er en gruppe af kaffe producenter bestående af 703 smallholders, der gennemsnitligt har 0,7 ha hver. De fokuserer på kollektivt at følge: Good Agriculture Practices (GAP). GAP standarden inkluderer socialt miljø men også miljømæssige og økonomiske hensyn så som reducering af vand forbrug, begrænset forbrug af gødning, dyrevelfærd og produktivitet. Disse standarder er sat i værk af UN til at støtte verdens behov frem mod 2050, hvor populationen i verden forventes fordoblet.

Producenterne i Jimi River Coffee network bor i et af de mest isolerede områder i Papua New Guinea. Fjernhed forpligter, kaffe dyrkes og forarbejdes traditionelt og opfylder alle kriterier for økologisk certificering.

Kaffe specifikationer:

Region: Jimi River, Jiwaka
Højde: 1.600 – 1.900 M.A.S.L.
Producent: Jimi River Coffee Network
Bønnevarianter: Bourbon, Blue Mountain og Typica.
Certificeringer: Organic

Sensorial Analysis:

Flavors: Hibiscus, floral, slightly winey and brown sugar.
Cupping Score: 84,25
Fragance / Aroma: 7,5
Flavour: 8
After-taste: 7,75
Acitity: 7,75
Body: 7,75
Uniformity: 10
Clean cup: 10
Sweetness: 10
Overall grade: 7,75

Økologisk kaffe fra Papua New Guinea

Følg løbende med på vores sociale medier, når vi får nye økologiske kaffebønner hjem fra Papua New Guinea.
Instagram: @muuskaffe /Facebook: Muus Kaffe