Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Lysristet Peru Kaffe Diamante Verde

Økologisk fairtrade kaffebønner med smagsnoter af stenfrugt, grønne æbler og lime. Denne kaffe er dyrket i en højde på 1.100 – 2000 m over havets overflade i regionerne: Soritor, Moyobamba, San Martín . 100 % Arabica

69,00 kr.209,00 kr.

Lysristet kaffe fra Peru, Diamante Verde | Fairtrade Organic

Lysristet kaffe fra Peru dyrket af cooperativet Diamante Verde. Økologisk fairtrade kaffebønner med smagsnoter af stenfrugt, grønne æbler og lime. Denne kaffe er dyrket i en højde på 1.100 – 2000 m over havets overflade i regionerne: Soritor, Moyobamba, San Martín . Kaffen har en cupping score på 83.75. Andre lysristede alternativer til denne kaffe kunne være lysristet Honduras eller lysristet Papua New Guinea.

Lysristet kaffe fra Peru – Regionen San Martín

San Martín strækker sig mellem Andes bjergene til øst og Cordillera Azúl til vest. San Martín regionen har brede dale formet af Huallaga floden og de høje plateauer på bjergskråninger gør det til idéelle vilkår for at dyrke kaffe. Kaffe i dette område har dog først fået stor opmærksomhed siden starten af 2000, hvor UNO implementerede en alternativ udviklingsplan for området med stor opbakning fra lokale autoriteter til at støtte udviklingen af bæredygtige økonomiske tiltag for befolkningen.

Om kaffecooperativet – Asociación de Productores Diamante Verde

Asociación de Productores Diamante Verde blev dannet i 2017 i Soritor. Målet var at forbedre kaffebøndernes livsvilkår gennem produktion og salg af kaffe. 3 år senere tæller organisationen 206 medlemmer fra 27 byer omkring Soritar heriblandt: El Diamante, Puente el Obrero og La Primavera.

Diamante Verde fokuserer på produktion af bæredygtig kvalitetskaffe. Fra starten af har de mødt 2 af de mest efterspurgte certificeringer på verdensplan: Fairtrade and Organic. Medlemmerne af organisationen drager fordele af træning og et netværk, hvor de kan vidensdele og udvikle hinanden.

Køb kaffebønner fra Peru af den nyeste høst

Følg løbende med på vores sociale medier, når vi får nye kaffebønner hjem fra Peru.
Instagram: @muuskaffe /Facebook: Muus Kaffe