Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Mellem kaffe smagspakke

I denne kaffe smagspakke bliver du introduceret for 4 velsmagende kaffebønner fra Peru, Colombia, Guatemala samt en af vores mest solgte kaffer – Gjøl kaffen. De 4 bønner er alle mellemristede, og nogle af de mest populære kaffebønner i risteriet.

275,00 kr.835,00 kr.

Nogle af vores mest populære kaffebønner samlet!

Kaffe smagspakke med velsmagende kaffebønner fra Sydamerika. I denne varierede smagspakke bliver du mødt af 4 mellemristede kaffer, som er meget populære i risteriet på Gjøl. Kaffebønnerne kommer fra Peru, Guatemala og Colombia, samt vores mest ikoniske kaffe – Gjøl kaffen. Læs mere om de forskellige special kaffebønner nedenfor:

Kaffebønner fra Peru Diamante Verde | Fair Trade Organic

Denne velsmagende kaffe fra Peru er dyrket i regionerne: Soritor, Moyobamba og San Martín i Peru. Kaffen har smagsnoter af chokolade og karamel med en meget rent og afbalanceret smag, der gør denne kaffe til en meget elegant og indbydende kaffe for de fleste smagspaletter. Kaffen har en cupping score på 83. (Læs mere om hvad cupping score er i vores FAQ lige her) Kaffebønnerne er dyrket i en højde på 1.100-2.000 over havets overflade, og bønnevariationerne tæller nogle af de mest populære og velsmagende arabica variationer: Typica, Caturra, Bourbon og Pache. Kombinationen af disse bønner skaber en harmonisk og blød kaffe. Bearbejdningsprocessen af bønnerne er fully washed og soltørret.

Kaffebønner Colombia Supremo | Organic

Denne økologiske colombiansk kaffe har en dejlig sødme af mælkechokolade. Denne kaffe har en cupping score på 83, og især sødmen i kaffen skal fremhæves. I Colombia høstes kaffen marts-august / oktober-januar, og denne kaffebønne er fra sæsonen 20/21. Bearbejdningsprocessen på denne kaffebønne er vasket.

Disse kaffebønner er af variationen Caturra, som er en naturlig mutation af bourbon bønnen. Caturra kaffebønnen blev første gang opdaget i Brasilien i 1915-1918. Kaffeplanten er kendetegnet ved at være mindre end andre kaffeplanter, dette har gjort denne variation til meget populær colombiansk kaffebønne, da den også producerer en god mængde kvalitetsbønner også.

Kaffebønner Guatemala La Sola | Organic

Økologisk specialkaffe fra Guatemala. Kaffefarmen er en af Guatemalas ældste med en rig historie, der går helt tilbage til 1890’erne. Denne kaffe har en blomstret sødme og en rund smag.

Gjøl Kaffen | Organic

En af vores mest ikoniske kaffer, skal naturligvis indgå i denne kaffe smagspakke med gourmet kaffe. Gjøl kaffen har noter af chokolade, og er et blend af kaffe fra Guatemala og Colombia. En delikat smagsoplevelse med en blød og rund eftersmag.

Interesseret i en økologiske kaffe smagspakke?

Du er altid velkommen til at følge med på vores sociale medie. Her deler vi, når vi får nye kaffer hjem.
Instagram: @muuskaffe /Facebook: Muus Kaffe