Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Mexico Espresso

Økologisk fairtrade kaffe med en cupping score på 84,75. Mørkristede kaffebønner med en dyb eftersmag af nødder og karamel. 100 % Arabica.

69,00 kr.209,00 kr.

Mexico Espresso | Fairtrade Organic

Mexico espresso kaffebønner dyrket i Fronterizo Sierra Region, Chiapas. Bønnerne har en cupping score på 84,75 og smagsnoter af karamel, nødder, mandarin og nougat. 100 % Arabica. Kaffecooperativet PROCAFEM blev grundlagt i 2002 og tæller 456 medlemmer. Deres mission er at producere høj kvalitetskaffe og samtidig bevare området omkring Motozintla. PROCAFEM består af en mindre gruppe landmænd omkring Siera Madre bjergkæden, der huset en bred variation af planter og dyr. Cooperativet fokuserer på bæredygtig kaffe. PROCAFEM har 900 hektar, hvor der dyrkes 6 forskellige varianter af kaffebønner: Oro, Azteca, Sarchimor, Costa Rica 95, Marsellesa, Catimor og Bourbon. Kaffen er certificeret organic og fairtrade. Denne kaffe findes også med en mellem risteprofil, find den lige her.

Mexicanske kaffebønner

Region: Fronterizo Sierra Region, Chiapas
Kvalitet: SHG EP
Dyrket i højde: 1.280 MASL (Meters above sea level)
Bønnevariation: Marsellesa, Costa Rica 95, Typica og Caturra.
Høstet: December – Marts
Høstemetode: Picking
Bearbejdning: Washed
Smagsnoter: Karamel, nødder, mandarin og nougat.
Cupping score: 84,75 / Acidity: 7 / Body: 7 / Flavour: 7
Certificering: Fairtrade og organic

Mørkristede kaffebønner | Mexico Espresso

Denne velsmagende kaffebønne fra Mexico har en behagelig og blød smag med sine smagsnoter af karamel, nødder, mandarin og nougat. Kaffebønnerne er 100 % Arabica og kommer fra regionen Fronterizo Sierra Region, Chiapas. Kvaliteten er strictly high grown, og kaffebønnerne er dyrket i en højde på 1280 meter over havets overflade. Kaffen er et mix af flere Arabica kaffe bønner af varianterne Marsellesa, Costa Rica 95, Typica og Caturra.

Fairtrade og økologisk espresso

De mexicanske kaffebønner fra cooperativet PROCAFEM har både certificeringen fairtrade og økologisk, så med sin cupping score på 84,75 er du sikret en lækker specialkaffe. Hos Muus Kaffe rister vi alle vores kaffebønner på en Giesen Coffee Roaster. Hvis du er til mexicansk kaffe vil du måske også være interesseret i denne espresso fra Colombia.

Køb friskristet Mexico kaffe

Vi har et bredt sortiment af kaffebønner fra flere dele af verden, og vi får løbende nye kaffe bønner hjem. Følg med på Facebook og Instagram, når vi opdaterer med nye kaffer.
Instagram: @muuskaffe / Facebook: Muus Kaffe

http://cookie-script.com/s/.js