Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Påske Kaffe

En delikat kaffe med smagsnoter af chokolade og karamel. Kaffen er behageligt afrundet med en blød eftersmag. 100 % Arabica.

69,00 kr.209,00 kr.

Påske kaffe 2023

Påske kaffe er en af årets sæsonkaffer, og en rigtig velsmagende kaffeoplevelse påskekaffen er. Vi har sammensat økologiske kaffebønner fra Guatemala og Colombia til dette års påske kaffe. Kaffebønnerne har lækre smagsnoter af chokolade og karamel afrundet af en blød eftersmag. Kaffebønnerne er som altid økologiske og 100 % Arabica. Risteprofilen til dette års påske kaffe er en mellemristet profil, som vil falde i manges smag. Du kan se vores fulde udvalg af mellemristede kaffebønner her. Er du ikke helt sikker på, hvilke kaffe du er mest til, har vi også både lysristede og mellemristede kaffe smagspakker, som kan findes lige her.

Påskekaffe til påskefrokost

Til en lækker påskemiddag hører der sig mange ting til menuen: karrysild, snaps, æggesalat, friskbagt rugbrød og meget mere. Ja de lækre påskeopskrifter kan vi desværre ikke hjælpe så meget med, men når bunden er lagt af de lækre påskeretter, ja så nærmer kaffetiden sig med hastige skridt, og her kan man jo passende runde påskemiddagen af med en god økologisk kop specialkaffe.

Sæsonkaffe i Muus Kaffe

Vi har et stort udvalg af økologiske kaffebønner i mikroristeriet. Vi har kaffebønner fra bl.a. Etiopien, Congo, Brasilien, Guatemala, Colombia mfl. Vi er et familieejet kafferisteri på Gjøl i Nordjylland, og hvert år har vi udvalgte sæsonkaffer i risteriet. Vores sæsonkaffer tæller bl.a.: Spooky Bean (Halloween kaffe), Julekaffe og Påske kaffe. Vi brænder for at eksperimentere med forskellige risteprofiler og sammensætning af forskellige kaffebønner, og sæsonkafferne er især en måde, hvorpå denne interesse kommer til udtryk.

Påske kaffe – En sæsonkaffe fra risteriet på Gjøl

Leder du også altid efter den næste spændende kaffe oplevelse? Det kender vi godt! Hvis du har lyst, kan du altid følge med på vores sociale medier, når vi løbende delere vores nye sæsonkaffer:
Instagram: @muuskaffe / Facebook: Muus Kaffe