Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Peru Espresso Cajamarca Jaén

Økologisk fairtrade espresso med cupping score på 84,5. Dyrket i en højde på 1700 m.a.s.l. i Cajamarca og Jaén. Mørkristede bønner med en dyb eftersmag af karamel. 100 % Arabica.

69,00 kr.209,00 kr.

Cajamarca Jaén | Fair Trade Organic | Fairtrade peruviansk espresso

Denne velsmagende kaffe fra Peru er dyrket i regionerne: Cajamarca og Jaén i Peru. Kaffen har smagsnoter af nougat, karamel og mælkechokolade og er en harmonisk og afbalanceret bønne. Kaffen har en cupping score på 84,5. (Læs mere om hvad cupping score er lige her) Kaffebønnerne er dyrket i en højde på 1.700 m over havets overflade, og bønnevariationerne tæller arabica varianterne: Mundo Novo, Caturra, Bourbon og Catimor. Kombinationen af disse bønner skaber en harmonisk og blød kaffe. Bearbejdningsprocessen af bønnerne er washed. Kaffebønnerne fra Peru er 100 % Arabica kaffebønner.

Peru espresso| Økologiske kaffebønner fra Peru

Peru kaffe dyrket af kaffe cooperativet Café del Futuro, som består af 348 kaffefarmere. Cooperativet blev grundlagt i 2007 og står for højkvalitets kaffedyrkning. Cooperativet Café del Futuro har altid haft stort fokus på certificeringer, og derfor udmærker denne kaffe sig også ved hele 2 certificeringer: fairtrade og organic. Kaffen er derfor det, man kalder FTO (Fairtrade Organic). Kaffebønderne i cooperativet dyrker især kaffebønnevarianterne: Caturra, Bourbon og Mundo Novo, som trives særdeles godt i regionerne mellem Jaén og San Ignacio i Peru. Cooperativet har i de seneste år investeret meget i “drying houses”, som gør det muligt at tørre kaffen nænsomt og beskyttet fra regn. 95 % af producenterne i kaffe cooperativet Cáfe del Futuro bruger disse drying houses.

Peru kaffebønner specifikationer:

Region: Cajamarca, Jaén
Højde: 1700 M.A.S.L.
Cooperativ: Asociación Café del Futuro
Certificeringer: Organic og Fairtrade
Kvalitet: Grade 1, SHB+
Bønnevarianter: Mundo Novo, Bourbon, Caturra og Catimor.
Bearbejdning: Washed

Sensorial Analysis:

Cup profile: Nougat, caramel, milk chocolate, red grape, citrus
Cupping Score: 84,5
Flavour: 7
Acitity: 7
Body: 7
Screen Size: SHB 16+

Køb fairtrade kaffebønner fra Peru

Vi deler det på Facebook og Instagram, når vi får nye kaffebønner på lager fra Cajamarca, Peru.
Instagram: @muuskaffe /Facebook: Muus Kaffe

http://cookie-script.com/s/.js