Økologisk og friskristet – KUN 35 kr. i fragt

muus kaffe

Peru Espresso Diamante Verde

Cremet og dyb espresso med en lang eftersmag af karamel og chokolade. Kaffebønnerne er fairtrade, mørkristede og fra kaffecooperativet Diamante Verde i Peru. 100 % Arabica.

69,00 kr.209,00 kr.

Diamante Verde | Fair Trade Organic

Denne velsmagende Peru Espresso er dyrket i regionerne: Soritor, Moyobamba og San Martín i Peru. Kaffen har smagsnoter af chokolade og karamel med en meget rent og afbalanceret smag, der gør denne kaffe til en meget elegant og indbydende kaffe for de fleste smagspaletter. Kaffen har en cupping score på 83. (Læs mere om hvad cupping score er i vores FAQ lige her) Kaffebønnerne er dyrket i en højde på 1.100-2.000 over havets overflade, og bønnevariationerne tæller nogle af de mest populære og velsmagende arabica variationer: Typica, Caturra, Bourbon og Pache. Kombinationen af disse bønner skaber en harmonisk og blød kaffe. Bearbejdningsprocessen af bønnerne er fully washed og soltørret. Denne kaffe fåes også som mellemristet -find den lige her. 

Espresso Peru – Regionen San Martín

San Martín strækker sig mellem Andes bjergene til øst og Cordillera Azúl til vest. San Martín regionen har brede dale formet af Huallaga floden og de høje plateauer på bjergskråninger gør det til idéelle vilkår for at dyrke kaffe. Kaffe i dette område har dog først fået stor opmærksomhed siden starten af 2000, hvor UNO implementerede en alternativ udviklingsplan for området med stor opbakning fra lokale autoriteter til at støtte udviklingen af bæredygtige økonomiske tiltag for befolkningen.

Om kaffecooperativet – Asociación de Productores Diamante Verde

Asociación de Productores Diamante Verde blev dannet i 2017 i Soritor. Målet var at forbedre kaffebøndernes livsvilkår gennem produktion og salg af kaffe. 3 år senere tæller organisationen 206 medlemmer fra 27 byer omkring Soritar heriblandt: El Diamante, Puente el Obrero og La Primavera.

Diamante Verde fokuserer på produktion af bæredygtig kvalitetskaffe. Fra starten af har de mødt 2 af de mest efterspurgte certificeringer på verdensplan: Fair Trade and Organic. Medlemmerne af organisationen drager fordele af træning og et netværk, hvor de kan vidensdele og udvikle hinanden.

Køb Espresso Kaffebønner fra Peru af den nyeste høst

Følg løbende med på vores sociale medier, når vi får nye kaffebønner hjem fra Peru.
Instagram: @muuskaffe /Facebook: Muus Kaffe